Wednesday, August 10, 2011

Jessica Jarrell: ''Selena är perfekt för honom''


Justin är bästis med henne och även turné kompis, Jessica Jarrell, har ofta spekulerat offentligt om den sortens tjej som skulle kunna fånga Teen Dream öga och så småningom vinna hans kärlek. Nu när Biebs har gjort det otvetydigt klart att han och Monte Carlo stjärnan, Selena Gomez, är kära, har Jessica lagt fram en uppenbarelse av hennes eget.
Nyligen i en intervju på SLS Hotel i Beverly Hills, pratade Jessica om hennes kommande album och hennes ageraande ambitioner. Hon talade också öppet om Selena Gomez och hennes relation med och påverkan på Justin. Svartsjuk beliebers väntar catty kommentarer eller smyg negativa kommentarer kommer att bli besvikna. Jessica har idel lovord för Never Say Never killen är latin tjejen.
"Hon är vacker!" strålade Jessica. "En sådan vacker person, inifrån och ut! Hon är en av mina favorit människor någonsin! Jag älskar henne!"
Jessica är inte bara läpparnas bekännelse Selena att vara artig eller för att samla favör med Biebs. Hon har känt Selena under en tid. I själva verket förde Justin Selena till Jessicas födelsedagsfest på våren. Även om de berömda tonåringarna låtsades att de inte var att par då, avslöjade Jessica att de agerade "mycket kärlektfullt med varandra." När det gäller Never Say Never stjärnanhar Jessica faktiskt tillbringat mer tid med honom än Selena har, både på och från scenen, och hon tycker Selena är"perfekt för honom."
Allvarligt talat, om en killes kvinnliga bästis tror att hans flickvän är OK då är det ganska säkert att anta att hans flickvän är verkligen OK Förhoppningsvis kommer beliebers ta Jessicas ord för det.

No comments:

Post a Comment