Wednesday, August 10, 2011

Jelena gillar inte att prata om sin romantik!

imageimage

Bieber och Gomez är ovilliga att offentligt diskutera detaljerna i deras romantik, de ärbetydligt mindre blyga om att visa stöd för varandra i form avframträdandenöverraskning konserter, tweets och uppskattande ord och uppmuntran.
När MTV News kom ikapp Bieber på Teen Choice Awards i Los Angeles på söndagen, strax innan han tog hem tre av de eftertraktade surfbrädor för Choice manliga artist,Val KvinnaHottie och val-TV Villain, frågade vi honom vilken av kvällens musikaliska akter han såg fram emot att mellan Gomez, Jason Derulo och OneRepublic.
"Selena Gomez," han förutspådde djärvt av hans kvinnliga vän är ännu inte-att-vara-sesprestanda "Love You Like a Love Song", som en tillfällighet nog gick på att ta hem prisetför Choice kärlekssång. (Gomez vann även priser för Val Kvinna Hottie, Choice TVSkådespelerska komedi, Choice Music Group och val musik singel "Who says.")
Bieber fortsatte med att säga att det är lätt att beundra "Wizards of WaverlyPlace"skådespelerskan att hon är en, äkta person. "Det känns som hon är relatable till en massa olika tonåringar. Hon är typen av tjej-next-door, hon är riktigt cool. Hon ärmycket trevlig ", sa han med ett leende. "Hon är en mycket trevlig flicka."
Efter Bieber pratadndet med MTV News, Gomez och hennes bandThe scenegavskrikandet massorna i närvaro med en medryckande framförande av derasbreakoutbalad.

No comments:

Post a Comment