Tuesday, January 1, 2013

Selena den vackraste kvinnan... Igen

Listan Most Beautiful List, publicerades idag över den vackraste kvinnorna 2013. Selena blev vald som den vackraste kvinnan!
"Selena Gomez är den vackraste flickan i världen enligt Most Beautiful List (gjord av Mahvrick).
Den vackraste lista väljer de vackraste kvinnorna i världen den 1 januari, då Mahvrick avslöjar listan till media med kvinnor från över 40 länder.
Listan väljer 500 kvinnor från hela världen och minskar listan till endast 100 vid årsskiftet, midnatt. Alternativen är från musikbranschen, prestanda, modeller, drottningar och idrottare. Under den medföljande listan står det viktigaste som hänt dem.

Selena var den vackraste kvinnan i världen 2012 enligt listan. Selena, Megan Fox och Lindsay Lohan var på plats 1, 2 ocg 3. "Selena Gomez verkar vara ganska bekväm. Det var ett sista minuten beslut, men hon har vuxit upp och visat sig vara allt säker under denna förändring från tonåring till vuxen värld." Sade han som skrev listan. Selena valdes som årets kvinna ... igen!
"Vad gjorde den här listan svårt när det finns flera sätt att beskriva skönhet på. - Vi har en strikt kriterium, men när du jämför Selena Gomez, Taylor Swift och Connor Boss är utseendet en av egenskaperna. Skönhet är en annan. Inflytandet särskiljer dem. Taylor dominerar tonårs aktigt i musikvärlden. Selena har ett varumärke som är stort i Hollywood. Connor har en naturlig skönhet. "


-selenaforever


No comments:

Post a Comment