Sunday, December 30, 2012

Överblick över selenas år

År 2012 har varit ett viktigt år för Selena Gomez. i början av mars spelade Gomez in en film med lite äldre vänner: Vanessa Hudgens, Ashley Benson och Rachel Korine. Dom åkte till Florida för att spela in Spring Breakers. Selena har berättat att hon kommer att festa, drick och röka i filmen! Tyvärr vet vi inte om filmen kommer visas på bio i Sverige.
Kort därefter åkte Gomez till Bulgarien för att spela in The Getaway med skådespelaren Ethan Hawke. Efter några dagar avslutades inspelningen men Gomez och de andra fortsatte att spela in i Atlanta, USA. I den här action filmen spelar hon rollen "The Kid". Premiärdatumet meddelades blir den 30 augusti 2013 i USA. I en annan film ser vi Selena ha en liten roll. Det var när hon var i Chile som hon hoppade in och gjorde ett snabbt skådespel i Aftershock.
Nina Pennington heter rollen som Selena spelar i "Feed The Dog". Rollen uppför sig ganska illa. Bilder från paparazzis började den 3 augusti och slutade den 29 augusti. Gomez har också gjort andra filmer som Hot Mess, The Sky Is Everywhere och "Thirteen Reasons Why". Selena Gomez gjorde också en röst som Mavis i barnfilmen Hotell Transylvanien.



Vi får inte glömma hennes turné: We Own The Night Tour i Latinamerika. Selena fick stå på scener i städer som Sao Paulo, Panama, Lima och Buenos Aires. Turnén inleddes den 22 januari i Puerto Rico och avslutades den 11 februari i
Montevideo.



Sedan gick hon vidare till många offentliga tal. I januari gjorde Selena en akustisk konsert för UNICEF, tillsammans med henne på scen kunde vi se bandet Big Time Rush. I februari under Latinamerika turnén deltog Gomez i ett antal presskonferenser. En annan viktig händelse är Vanity Fair Oscar Party. Förra årets Oscars party dök Selena upp offentligt med sin pojkvän Justin Bieber, men i år tog hon med sin mamma Mandy. I april deltog Selena i Kid's Choicw Awards. Andra galor är Music Video Awards, Teen Choice Awards (en gala som i år varade på Selenas födelsedag), filmfestivalen i Venedig där stjärnorna från Spring Breakers skulle främja filmen. I november var Selena med i årets Glamour gala för att ta emot priset som årets kvinna. Den sista händelsen är UNICEF Snowflake Ball, som ägde rum i New York.



I år har Gomez samarbetat med olika kampanjer, till exempel Case-Mate som tillverkar väskor och mobilskal mm. Hon har också gjort ett eget nagellack kollektion med "Nicole av OPI". Nyligen gick hon med kampanjen Adidas NEO Label.
Selenas klädkollektion Dream Out Loud, för Kmart. Som ni vet har Selena lanserat sin första parfym uppkallad efter hennes egna namn. Med hjälp av hennes fans, kunde de välja rätt doft. Efter en lång tid stod den på hyllan i butiken Macy's.



Selena har i år prytt omslag och på olika tidningar och blivit intervjuad i InStyle, Joy, Cosmopolitan,
Rolling Stone, Elle, Teen Vogue, och Glamour.



I år har inte Selena släppt någon ny skiva, men hennes senaste album When The Sun Goes Down, har fått många bra komplimanger! Gomez fick en guldplatta för albumet i Argentina den 9 februari i år. I USA fick albumet ingen platta förrän den 19 april 2012. Eftersom att många har sett Selenas musikvideor som "Love You Like A Love Song" och "Hit The Lights", har VEVO gett sångerskan en utmärkelse för det! Men Selena håller just nu på med att spela in sitt fjärde album som planeras släppas i början av mars 2013.



Förhållandet mellan Selena Gomez och Justin Bieber. Hur ligger det till egentligen? Har dom gjort slut eller inte?
Paparazzis har alltid lyckats hitta paret någonstans och varit påträngande, om det är i stan, flygplats eller någon annanstans. Dem verkade vara så kära, tills i höst då olika spekulationer startade om att paret gjort slut. Det ryktades att Gomez gjort slut med Bieber på en av hans konserter. Det ryktades också att hon var riktigt avundsjuk. Justin var på modevisningen Victor Secret, och poserade med modellerna.
Under en av hans konserter då han sjön Be Alright (en låt skriven till Selena), sjunger han inte "Jag älskar dig" utan Jag älskade dig" (fast på engelska såklart...). Men alla förvånades när dem senare visade sig hålla handen och allt var som vanligt. Dem åkte på en skidsemester med Taylor Swift och Harry Styles.



-selgomez och Selenaforever


1 comment:

  1. Most of his songs are happily themed, a definite plus
    for any exercise-motivating soundtrack. Besides rock, Hebden throws in elements from
    rap music, jazz, as well as house music.
    Now, it quite surprising to know that your traveler sunglasses have reached newer heights by
    super sunglasses.

    my blog post :: daft punk random access memories free download

    ReplyDelete